jobb,  livet,  tankar

Ledsendag

Idag har jag en dag när jag bär runt på en stark känsla av ledsamhet. Och jag vet varför. Jag hatar att vara sysslolös. Sjuk eller utan arbete. Rastlös men med en oförmåga att göra något konstruktivt. Mina tankar vandrar runt alldeles för mycket då.

Mitt jobb är kaos, men jag älskar det. Arbetsuppgifterna samt flera av mina kollegor. Stressen ska jag kontrollera, det ligger faktiskt i mina händer.

Jag är inte en sån person som passar som hemmafru. Jag får ångest när jag tänker på att vara hemma med barn. Jag vill ha ett jobb, jag älskar min yrkesperson. Det jobb-Alex gör och lär sig själv och andra är så värdefullt för mig. Det gör mig mer tillfreds när jag kommer hem. Lyckligare.

Att bara påta hemma gör mig vansinnig. På allvar.

Jag saknar också träningen som är så bra för min kropp och själ. 8-10 veckors träningsförbud är vad som väntar mig. Men en promenad ska jag nog försöka mig på senare idag.

Och ikväll får jag klä upp mig, eller i alla fall klä på mig, då vi ska ut och äta pizza med två vänner till min sambo. Ja det blir en bra dag till sist. Men en Ledsendag då och då är okej.

20131108-130037.jpg