Förhållanden

När hjärtat säger kämpa

20131105-234152.jpg

Det är säkert inte många som förstår mig. Som förstår varför och vad jag kämpar för. Jo men det kallas kärlek. Kärlek med höga toppar och nyligen upptäckta djupa dalar. Väldigt djupa. Mycket mörkare än jag trott faktiskt.

Folk får mer än gärna ifrågasätta men de ska också ha klart för sig att jag inte behöver förklara. Den enda personen jag behöver förklarar mig själv för är min pojkvän. Vi, eller i all fall jag, är vann vid att vårt förhållande ifrågasätts. Det har folk gjort sedan dag ett. Jag är dock lika säker idag som då om än på ett annat sätt. Det finns en annan kärlek och en mognad hos mig idag som inte fanns då. Den mognaden fick jag kämpa ganska länge med att få fram. När jag nu väl hittat den tycker jag mycket i förhållandet är lättare och jag känner mig tryggare. Få om någon kan ändra på det. Inte ens min pojkvän.

Vi har det svårt nu, det har vi. Men jag vet att vi har en bra grund och att vårt förhållande tål mycket innan det rasar. Jag vet också att vi bryr oss ofantligt mycket om varandra. Här hade det varit kul att slänga in lite ord om passionerad kärlek och pirr i magen men det är trots allt ett helt vanligt förhållande vi har, jag och han.
Jag känner i hela mig att jag vill kämpa för oss. Av den väldigt simpla anledningen att jag tror på oss. Jag är inte redo att ge upp hoppet på oss än.