Sex

Mitt sämsta sex – del 1

20131103-144629.jpg

Alex har bloggat om sitt sämsta sex. Har ni läst det? Gör det! Jag skrattar så jag gråter.

Så tänker jag att jag ska berätta för er om mitt sämsta sex. Just nu händer det sällan att jag tänker på något annat än min pojkvän så det här kräver lite mer energi än jag trott. För spontant kommer jag inte på ett enda dåligt ligg.

Alltså, jag har haft väldigt mycket sex men med ganska få killar. Jag är nämligen inte en tjej som gillar one night stands. Sex är som bäst när det finns en sinnessjuk sexuell attraktion och/eller när man haft sex ett par gånger. Visst det är väl ganska bra även när man är nykär men då kan man just nästa komma utav bara tanken. Eller jag kan.

Sämsta sexet var det ja. Svårt. Kan varit den onyktra norrmannen på en segelbåt. Eller den dryga killen med en alldeles för stor snopp. Men just nu kommer jag inte på någon katastrofal. Verkligen inte något så roligt som Alex värsta sex. Jag får återkomma! Kan ni inte dela med er av ert sämsta sex?