Girlytalk.se

Med sällskap av Stephanie

Jag är så intresserad av människor och bloggar är det bästa jag vet. Däremot älskar jag att ramla in på en blogg och bli intresserad och läsa den från början. Så det har jag gjort nu när jag varit, och är, sjuk.

Stephanie bor i USA och pluggar på college, det som gjorde att jag blev så nyfiken på henne var om hon träffade sin dåvarande pojkvän (nuvarande man) och därför flyttade dit eller om det var tvärtom. Det var tvärtom, då tyckte jag hon var supercool som bröt upp allt för att följa sina drömmar.

Det var mysigt att få ta del av någon annans liv, inte genom bok eller film utan via en blogg. En del av en annans verklighet.

Jag skrattade så mycket åt alla Stephanies små fel i svenskan och hur hon ibland blandar engelska och svenska för jag hör exakt likadant själv. Jag har ingen svensk vän här utan jag pratar enbart svenska i telefon, och då och då i jobbsammanhang. Däremot bara jag några vänninor från Danmark och Norge så ibland, lite för ofta, kommer jag på mig själv med att tänka på något av de språken.

Hur som helst, tack Stephanie, för trevlig läsning. All lycka önskar jag dig och Ben och jag kommer säkert kika in fler gånger.

Kommentarer inaktiverade för Med sällskap av Stephanie