jobb,  V

Världens sexigaste yrke

Jag älskar skolan och har alltid gjort, därför är jag välutbildad och har utbildat mig inom ett flertal områden. Men i grund och botten är jag lärare. Jag har knappt arbetat som en klassisk lärare, ni vet stå framför en klass och prata utan jag har använt min lärarutbildning som en bas för andra yrken och jag tycker verkligen det är en god grund att stå på i mitt jobb nu. Jag har en hel del föreläsningar inför större grupper men jobbar också på individnivå och kan tänka pedagogiskt och långsiktigt.

Utåt ser det nog inte ut som om jag är lärare och jag jobbar, som sagt var inte med den traditionella lärarbiten, utan med friskvård och träning. Det är nog inte helt många som ens minns att jag är lärare.

Idag ringde iaf V mig på lunchen och frågade om jag inte tyckte att det var läskigt att prata inför så många människor, jag sa nej men jag är ju lärare i grunden! varpå han svarar: “det är VÄRLDENS SEXIGASTE yrke!!!” (haha, ja nu vet jag om den fetishen….)

Typ så här ser jag ut på jobbet:

larare eller inte….

Kommentarer inaktiverade för Världens sexigaste yrke