livet,  London,  Sverige,  tankar

Hjärtekrossad

Mitt positiva inlägg om London och hösten till trots blev jag helt knäckt idag när jag lämnade Stockholm. Jag grät konstant i två timmar. Det kändes som om någon tog mitt hjärta och slet det i två bitar. Det gjorde verkligen fysiskt ont att lämna Stockholm idag.

20130811-204047.jpg

Och så här är det att ha flyttat långt hemifrån och skapat sig ett liv på den platsen. Det är kluvet. Det är en kamp att inte ha alla de människor och saker som man älskar inom ett rimligt avstånd. Saknad är en naturlig del av min vardag. Och även om jag flyttade “hem” till Sverige så skulle jag vara kluven och sakna de goda vänner som jag nu gjort här i London.

Nästa gång jag är i Sthlm är första helgen i november. Och den är redan ganska späckad så även fast jag vill så kommer jag inte hinna träffa alla. Därför lämnade jag idag Stockholm och människorna där på obestämd tid. Jag vet inte när vi ses igen, och min dramatiska sida undrar om vi ses igen. Så är det att ha sitt hjärta och sitt liv i två, eller fler, städer man har ett hjärta som alltid är lite krossat.

Kommentarer inaktiverade för Hjärtekrossad