ex,  familj

Äldre än min pappa

Som jag skrivit förut har jag varit gift, alltså är jag skild. Så dåligt som jag mådde under tiden vi skildes och tiden efter har jag aldrig mått. Men jag var omgiven av människor som ville mig väl, som knuffade mig framåt när jag var för trött för att gå och som höll om mig när jag grät.

Jag var gift i 3 år mina föräldrar i 30 år, men vi är alla tre nu skilda.
Efter min skilsmässa var jag rätt knäckt, trodde aldrig att jag skulle bli kär igen utan la allt krut på mig själv. Flyttade till London, tränade och tänkte. Gjorde mig stark i mig själv. När jag idag går in i ett förhållande gör jag det stark. Rak i ryggen. Trygg i den jag är.

Min pappa däremot beter sig som en femtonårig och har varit singel 3 veckor sedan han skilde sig. För 1.5 år sedan. Han går från flickvän till flickvän. För 1.5 vecka sedan gjorde han slut med sin flickvän och i söndags hade han träffat en ny.
Nästa vecka är jag i Sthlm och pappa ville att vi skulle åka och hälsa på en äldre släkting till honom den veckan, jag sa tisdag eller onsdag. Men när vi nu skulle bestämma dag och tid så ville han lämna hela veckan öppen ifall Hon vill träffas!

Att vara 28 år och äldre än sina föräldrar är tufft. Det är lixom svårt att bli arg och läxa upp sin pappa. I alla fall för mig.

20130802-010659.jpg

Kommentarer inaktiverade för Äldre än min pappa