jobb

Det lönar sig

Innan jag flyttade till London jobbade jag på ett stort svenskt företag. Jag trivdes bra men det slutade med att jag fick kollegor som jag inte kom bra överens med. Eller de försökte inte ens komma överens med mig. Men jag skulle ändå sluta en månad senare och höll huvudet högt, använde taktiken “kill them with kindness”, gjorde mitt jobb och lite till. Jag sa hej då till alla på arbetsplatsen och att jag hoppades att vi skulle höras igen.

 

Nu, 2 år senare, fick jag ett mail från min dåvarande chef där han frågade om jag ville jobba för dem då en person ska sluta. Nu har jag ju ett annat jobb men jag blev otroligt smickrad över erbjudandet och att han tänkte på mig. Samtidigt blev jag stolt över mig själv för jag har ju inte bränt några broar där. Utan varit trevlig hela vägen, och det lönade sig nu. inspiration,context,layout,it,seems,simple,art,letterpress-e7f8349761e98d3a1bc614633ae67bbe_h

Kommentarer inaktiverade för Det lönar sig