mode,  smycken

Armcandy

Som föregående inlägg om accessoarer kanske visat så gillar jag konceptet more is more. Armband är mitt absoluta favoritsmycke. Jag alltid ett armband på mig. När det kommer till armband så är jag faktiskt inte så förtjust i stort utan jag vill ha små men gärna flera samtidigt. Och gärna klassiska blandade med billigt prassel, guld blandat med silver – allt funkar. Är det på något smycke jag lägger en förmögenhet är det på ett armband. Mina två drömmar är två från Cartier varav det bara är ett jag kan köpa till mig själv, det andra måste vara en present.  Här är mina favoriter!

 

armbandgalaore

 

1. Allt i ett från Hipanema 2. Klassiskt från Dinh Van 3. Bling från ASOS
4. Personligt från Little U 5. Färgglatt och välgörande från Sophie By Sophie 6. Finast neon från Bex Rox