Sex,  V

Jag vill bara slita av honom kläderna

Helt ärligt så gillar jag V, killen jag dejtar. Jag kan inte säga kär eller knappt förälskad men jag gillar honom. Just nu är vi i olika länder och kommer vara så en månad till men vi hörs ändå en del. Sms. Skype. You name it. Vi har träffats sammanlagt fem gånger och faktiskt inte ens hånglat ön. Kysst varandra. Det är så långt vi har kommit.

Och det är frustrerande på ett bra sätt. För han är snygg, sexig, rolig, allt det där som jag tänder på. Så om jag längtar till att få ha sex med honom, ja! Men samtidigt älskar jag pirret i magen och den där förväntan blandad med suget som finns innan man har haft sex med någon.

Ja, jag hoppas verkligen vi har mycket roligt att se framemot, både i och utanför sängen.

20130711-185537.jpg

Kommentarer inaktiverade för Jag vill bara slita av honom kläderna