vänner

Sviken men inte besviken

Under, ja kanske det senaste året, har det kommit fram att en vän som alltid sagt att jag var hans bästa vän har ljugit för mig. Han har trasslat in sig i en riktig härva. Jag var en del av hans liv som var helt avskärmad (inga andra gemensamma vänner) men nu har saker börjat krypa fram, så som de alltid gör.

Jag har länge haft känslan av att han inte varit helt ärlig mot mig. Han har varit defensiv när jag ställt frågor och förnekat saker som varit uppenbara. Jag har också reagerat på hur han behandlade en av mina vänner. Och hur korkad han var i den frågan. Nu har jag fått det svart på vitt att han ljög. Jag har sett sms och mail han har skickat till folk och när jag konfronterade honom så var det så klart varken hans eller mitt fel utan tredje parts.

Om jag blev arg? JA! Jag satt och kokad men vad ska jag göra då? om han nu väljer att fortsätta ljuga så är det okej för mig men då får han göra det för sig själv (vilket han verkligen gör). Jag vill inte vara inblandad och jag vill absolut inte att han ska tynga ner mitt liv längre, så som han gjort hela våren. Nej man ska inte låta de negativa tankarna ta upp plats i hjärtat. Men visst är det lite tråkigt…

 

anger,quotes,great,quotes,emotion,cute,quote-73d2c571d15cc0d762e0e518f64f7fb2_h

Kommentarer inaktiverade för Sviken men inte besviken