mode,  smycken

Smart förvaring

Är ni som jag och gillar smycken? Örhängen och armband kan lyfta vilken outfit som helst. Tänker er den LBD utan smycken. Njaa.. då är den ju ganska nedklädd, släng på dig ett par stora och glittriga/färgglada örhängen och då är reda för fin middag eller party. Jag gillar örhängen till fest men till vardags kör jag ofta på mindre örhängen och de där stora ligger och samlar dam i sina lådor och glöms bort. Men nu hittade jag en smart och snygg förvaring för just örhängen. il_570xN.465134949_tcibDen här finns att köpa på etsy.com men den kan inte vara speciellt svår att göra själv. Spänna upp spets på en ram, ram som den på bilden samt spets finns att köpa på typ vilken tyg/garn-affär som helst. Och då får du den ju också i den storlek som du önskar.

Kommentarer inaktiverade för Smart förvaring