mode

Svenska sommarfötter

Idag regnar det. Rakt ner. Det varken piskar eller regnar på snedden utan det är mjukt och fint sommarregn. Och det lär väl bli en del av det här vädret. Svensk sommar har några fantastiskt vackra dagar men även en hel del av dessa lite blötare dagar. Det ser jag som en utmärkt anledning till att lägga pengar på ett par schyssta regnstövlar. Några slags regnskydd till fötterna i alla fall för stövlar kan jag inte ha. Har inte kunnat ha det sedan jag var 12 vilket jag skyller på mycket fotboll och vader därefter. Nuförtiden finns det som tur är så mycket fina alternativ. Till och med med neon som jag ju älskar (har alltid gjort och kommer nog alltid göra). Dessa två är mina favoriter. Båda från Hunter.

Millbrand
Hunter skor från Office.co.uk
Bradwell
Hunter Bradwell från Brandos.se

Kommentarer inaktiverade för Svenska sommarfötter