barn,  kläder,  kropp,  mode

Jag passar i barnkläder, woho!

Jag är ingen stor person, kort och lätt, och visst är det inte lätt att hitta kläder alla dagar. De där snygga kvinnliga plaggen som framhäver mina kurvor, för jag har både bröst och rumpa. Och det vill jag ska synas.

Jag ska erkänna barnkläder passar mig. Ändå ner i storlek 156. Och jag gillar det inte. Jag är vuxen kvinna och vill handla kläder som är sydda för en kvinna. Insydda i midjan, framhäver bysten och sitter snyggt över rumpan på det där sättet som är snyggt på en vuxen. INTE på ett barn!

Senaste tiden har jag sett flertalet bloggare som skriver att de köpt sina kläder på barnavdelningen och som skryter om att de passar i dessa plagg, kanske tom att det är det perfekta plagget. Och jag tycker det är fel. Jag tycker det ska vara skillnad på barn och kvinnokläder och kanske framför allt barn och kvinnokroppar. Även det väldigt flickiga mode som är just nu kan (och ska) du köpa på vuxen avdelningen.

Och som ni säkert förstår vid det här laget så är rubriken fylld av ironi.

Kommentarer inaktiverade för Jag passar i barnkläder, woho!