kropp,  mode

Bröstförstoring?

Senaste tiden har jag varit dålig på att träna som vanligt, vilket har lett till att jag lagt på mig, vilket jag är ljuvligt tacksam för. Jag är en liten person på bara lite mer än 155 cm och med en vikt på 38 kilo. Jag vill väga ca fyra kilo mer. Då är jag som snyggast. Hur som helst nu hat jag gått upp lite och allt vekar ha satt sig på mina bröst. Alla kläder stramar över brösten och min favorit klänning kräver någon form av kroppsstrumpa för att hålla inne härligheterna.

Nej imorgon blir det jag som köper en ny klänning. På lördag är det bröllop och då ska jag inte visa upp mina meloner (dock inga vattenmeloner utan kanske mer som halvmogna galiameloner), jag vill inte se ut som Victoria Beckham gör på den här bilden. Bara bröstvårtorna som är täckta…

20130523-201409.jpg

Kommentarer inaktiverade för Bröstförstoring?