Känslor

Mållös

Goals

Jag har hamnat i någon konstig tillvaro. Få saker känns bra, ännu färre känns meningsfulla. Om man nu måste ha en anledning till att känna så här så vill jag gärna använda mitt 30-års-kris kort. Några månader sent men jag tycker ändå det fungerar.

Jag har tillbringat mycket tid på vår sommarstuga som inte bara ligger vackert och fridfullt utan även råkar vara den enda konstanta platsen i mitt liv. Om jag skulle ha ett “hem” så torde det vara detta. Lika mycket som jag älskar att vara här så är det samtidigt lite läskigt. Bra läskigt men ändå. Här ute är det så tyst och långt bort från alla distraktioner att livet och tankarna liksom kommer ikapp. Och efter flera nätter av tysthet och övertänkande så är man där, vad är meningen med livet? Jag känner väl inte något större behov att ha svar på den frågan men däremot så måste jag känna att jag är nöjd med nu:et. Och det vet ej fasen om jag gör just nu. Det är ju lite lurrigt det där när man inte är missnöjd men magkänslan liksom förmedlar att man har hamnat lite för långt bort från kursen man går efter. Jag tror minsann att det är dags att jag sätter upp lite konkreta mål. Nu har jag tid både för att sätta upp målen men också för att känna efter.

Kommentarer inaktiverade för Mållös