ex,  kär

Mitt livs kärlek?

Jag vet inte om alla har en sån person men jag har det iaf, vi kan kalla honom mr. L, vi var fruktansvärt bra vänner. Bästa vänner. Berättade allt för varandra och hade förhållanden på varsitt håll. Hela tiden. När vi väl kom fram till att vi var perfekta för varandra så blev allt fel. Istället för att leva vårt dröm liv ihop så gjorde vi varandra illa, igen och igen. Så jävla dumt.

Nu fyller Mr. L snart år. På lördag närmare bestämt. Och jag kan inte sluta tänka på honom. Hur livet skulle varit med honom vid min sida? Skulle jag vara lycklig? Ha barn? Hund? Ett brustet hjärta?

Det känns som mitt livs misstag att jag sumpade den här killen. Jag kan inte sluta tro att han var mitt livs kärlek.
Idag är vi inte ens vänner eller bekanta. Jag vet inget om hans liv. Han vet inget om mitt. Ganska skönt men samtidigt kommer jag aldrig få veta, är han mitt livs kärlek eller inte, vilket betyder att jag alltid kommer ångra mig. Lite. Innerst inne.

20130514-185018.jpg

Kommentarer inaktiverade för Mitt livs kärlek?