Sex

Telefonsex

SexyPhone

Jag gillar sex. Jag vill till och med tro att jag är ganska bra på det. Jag tycker också att jag är ganska äventyrlig och testar gärna nya saker. Har köpt allt från handbojor och dildos till piskor (mjuka sådana) och penisringar. Visst, jag kanske inte alltid förstått poängen eller tyckt det var skönt eller ens kul men testat har jag. Penisringen förstod varken han eller jag men vi kanske gjorde fel?

Det finns hursomhelst en sak som jag verkligen inte behärskar nämligen telefonsex. Smssex, Skypesex, chattsex funkar men telefonsex är verkligen inte något jag briljerar på. Vi kan nog säga att jag är ursel på det. Jag kan bara inte med att muntlig säga en massa snusk. Och skulle jag säga något skulle jag bara börja skratta vilket ju kanske inte passar in. Nu har jag haft telefonsex i alla fall men det är väldigt ensidigt. Jag säger inte ett ord. Kanske att jag svarar ja eller nej på nån fråga och stönar lite. Det går ju uppenbarligen hem det med men jag känner mig så knäpp. Men å andra sidan är ju telefonsex lite bissart. Det torde ju inte vara speciellt givande att bara prata och inte få så mycket tillbaks? Eller är allt män kräver lite stönande som inte ens behöver vara “riktigt” stönande? I så fall gör jag mycket i onödan. Men sedan handlar ju inte allt om dom utan en stor del handlar ju om mig. Och jag vill kunna ge. Plus, att jag ogillar att jag inte är kapabel av en sådan simpel sak som telefonsex.

Kommentarer inaktiverade för Telefonsex