Girlytalk

Livet just nu

Majken har varit förkyld och Nils är i en period av frustration och retsamhet. Ja men lite trött blir jag. Idag är jag det tyst och lugnt hemma nån stund medan Nils är i skolan och Majken är med sin barnflicka. Jag har gjort bort lite administration och dricker kaffe framför en dålig film om kärlek, men Emma Thompson är med så något har den ju!

Sven

Jag har tänkte jättemycket på det här jobbet och på vad min magkänsla vill säga mig. Jag har landat i att det är rätt beslut men att fundera över magkänslan eller instinkt är nog inte helt fel det heller. Jag vet att jag vill jobba med snälla-saker nu. På något vis bidra till att göra människor och världen bättre. Det låter ju otroligt pretentiöst men så känner jag. Typ som att jag vill bygga saker och inte förstöra dem. I nästa vecka har jag en intervju för ett jobb som skulle kunna vara något sådant. Återstår att se men jag känner mig positiv och peppad. Magkänslan är god.

Nu ska jag krypa ner i soffan, under en lurvig filt och läsa en mjuk och mysig bok. Sannolikheten för att jag somnar är stor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.