Funderingar,  vardag

Jag är så blond

En dag försvann jag från sociala medier och i ärlighetens namn var det ganska skönt. Det var skönt att slippa fundera och scrolla runt på Instagram även om det också är på Instagram som jag har interaktionen med andra vilket ju är det roligaste. Hur som helst!

I när hösten smyger sig på så saknar jag bloggandet lite, fick också en efterlysning av Natalia så, vill ni veta vad som hände?

Jag bytte mobil och mina lösenord försvann. POFF borta! Tänkte idag att jag skulle ge det en chans till. Och insåg då att min mail till sociala medier bara hade hamnat i en gömd flik. Gu va dum jag känner mig. Och med tillgång till den kunde jag ju återställa lösenord och här är jag nu.

Just idag sitter jag under ett täcke i soffan och vilar. Sömnen är inte den bästa för den här människan och idag unnar jag mig en dag framför romantiska komedier och hoppas att jag kan möta huvudvärken i grind.

Egentligen så får jag fruktansvärt dåligt samvete av sånna här dagar och ångesten river ofta i mig. Att vara sysslolös och att inte göra allt som står på att göra listan, det tär. Men jag måste bli bättre på det här. För i våras var nog näsan inne i den där berömda väggen, och dit vill jag inte igen.

Nu ska jag snart ta en dusch och sedan andas lite frisk luft.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.