Resor

Vackra Värmland

I en stuga i skogen träffade vi min pappa och hans sambo. Min och pappas relation är komplex och har blivit ytterligare komplicerad av att han nu blivit sjuk och fått Parkinson. Jag har vetat det i ungefär en månad och ja… jag vet inte hur jag ska ställa mig till det. Känner mig ganska likgiltig även om jag under vistelsen såg symtom och kände att jag inte vill att han ska dö.

Utsikten var magisk och kommer visas mängder av gånger i det här inlägget.
Vi hittade massor av sommarkantareller och gjorde världens godaste kantarellpasta till alla.
Nils har kommit på att han kan flyta med armpuffarna och vilken glädje det är att bada nu. Simma simma simma och simma.
En hel skål med smultron! Var! Och gräddmjölk. Såå lyxigt!
Detta är all vår packning. Imponerande va?!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.