Resor

Dagar i Dalarna

Här låg jag och ammade i sommarnatten och lyssnade på sportextra och em-finalen i fotboll. Älskar det här rummet! Jag var sååååå trött och mina känslor av att äntligen träffa vännerna och att vara i Sverige efter all tid var all over the place. Det var en ljuvlig stund.
Nils var superpeppad och undrade vad vi skulle göra med alla blåbär han hade plockat?!
Tog en joggingtur. Jag har i princip inte rört mig senaste veckorna för att det triggar min ätstörning men med goda goda vänner vågade jag mig på en löprunda och satan i helvete vad jobbigt det var.
Fick ett fruktansvärt skavsår! Mitt ben ser också helt snett ut men det sitter fast som det ska på kroppen, jag försökte fota min skada själv.
Nils är 100% säker på att detta är en död polkagris. Gick inte att övertala honom att det är en dalahäst.
Det har varit så galet varmt!, helt underbart och sjön erbjuder knappt svalka med stadiga 28 grader. Däremot är det mygg så in i… tycker det är tråkigt främst för barnen. Stackars Majken fick två bett under ögat och blev helt svullen.

Jag förstår att ni är ruskigt nyfikna på vad vi gjorde av blåbären?!

Pannkakstårta så klart!

Andra dagar i Dalarna finns här, här, här och här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.