vecka

Vecka 28

Idag… om några timmar om allt går som det ska är vi framme i Dalarna. Våra vänner har semesterhus här och det ska bli ljuvligt att träffa dem. Och deras tre barn! Kan inte förstå att vi har fem barn tillsammans.

Vi hoppas på fint sommarväder och att vi kan bada, gå på loppis och grilla. Finns det blåbär kanske?

I slutet av veckan ska vi träffa en superbästa vän i Trollhättan. Mer om det när vi varit där tänker jag. Och sen så ska vi till Värmland. Jag tror inte att jag har varit i Värmland så efter besöket där så har jag varit i alla landskap i Sverige förutom Öland. Ändå lite coolt?

Det ska bli så roligt med semester. Att göra det där som är utanför det vanliga. Som jag ska njuta!

2020

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.