Pyssel

Det växer fram

Majken är i en klängig fas, V jobbar, Nils är i trotsåldern så varför inte inleda lite stora projekt som att helt möblera om två rum?

Jag trodde nog inte att Nils skulle sova i sitt nya rum mer än en natt, för så blir det ju ibland, bakslag. Men tji fick jag så sakta men säkert byter vi plats på hans rum nere och gästrummet (som är uppe). Tanken har alltid varit att han ska sova och ha sitt rum uppe så det känns lixom naturligt och bra. Och så skönt att få rensa ut för det här barnet samlar på sig mycket grejer alltså!!

Just nu ser det ut så här:

Önskar att jag hade ett sånt rum. Tycker det är supermysigt och det gör han också. Så roligt! Och kul att inget är nytt utan allt är flyttat från andra delar av huset eller köpt på loppis. Alltså i möbelväg pratar jag om nu.

Så nu ska bara tre bokhyllor tömmas, för att flyttas tvärsöver rummet nere, två sängar ska bäras ner. Saker ska bäras upp. En garderob ska tömmas och där ska hyllor upp för leksaker och ja. Krokar ska upp. Det lär ta ett tag med andra ord. Men det får det väl göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.