vecka

Vecka 23

En fullsmockad vecka väntar, kanske den första i år! Jag är peppad.

På måndag ska jag jobba lite. På tisdag är det dagen med stort D – femårsdagen! På onsdag och torsdag jobbar jag, kommer gråta så mycket när jag säger hej då till mitt längsta projekt på jobbet och dess elever. Det känns väldigt fint att få säga hej då ordentligt dock!

På fredag fyller min svåger år och på söndag har vi litet kalas för Nils.

Så… jag ska väl försöka hinna baka och fixa och städa och göra minst en skattjakt. Och så klart! Slå in paket, snusa på min son och gråta över att han är så stor och så underbar.

Och!! Fotbolls-EM! Som jag längtat!

Vecka 23 2020

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.