vecka

Vecka 21

Det är så märkligt när man pratar med vänner och bekanta och att man frågar varandra ”är du vaccinerad?” För mig är det inte en privat fråga så jag ställer den åt höger och vänster. Inte för att döma utan av nyfikenhet. Sedan skulle jag också döma den som säger att den eventuellt inte ska vaccinera sig men det är en annan historia.

I fjol publicerade jag den bästa pandemi-memen jag sett. Den håller fortfarande klass tycker jag:

Kan ni fatta att det är sista veckan i maj? Tiden bara far iväg! Två veckor kvar innan Nils får sommarlov. Jag ska njuta järnet av att det bara är jag och Majken hemma!

+1

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.