vecka

Vecka 20

Det ska regna hela veckan men så här kan vagnen se ut en solig dag: plånbok, iskaffe, lågt-blodsocker-bot och ett gammalt munskydd. alltså jag ska inte spara munskyddet men har inte hittat någon papperskorg än.

Min bästa vän från Sverige är fullvaccinerad och kommer hit! Woop woop! Vi ska dricka vin. V och Nils vill se eurovision. Nils har en crush på Tusse. Känns helt overkligt att jag ska träffa en vän och att man får umgås och ja att livet återvänder. Men som W delade på Instagram så har jag exakt noll koll på restriktioner längre. Det är hit och dit med dem. Skitsamma! MIN BÄSTIS KOMMER HIT!

Måste dock städa och rensa lite i gästrummet som är en uppsamlingsplats för Majkens kläder som ska rensas ut.

Vecka 20 2020 mensväntan

Vecka 20 2019 EU-val

+1

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.