vardag

Finfin helg!

Helgen som gick var fin. Det lixom hände grejer. Längesen det kändes så tycker jag.

I fredags var vi hos mina svärföräldrar på middag och såg bäst i test. Nils älskar bäst i test, han gillar att räkna poäng rent generellt men sen är det ju också himla roligt. Han känner också igen Olof Wretling från barnradion och hejar på honom. Jag tycker att det är så fint att farmor och farfar sitter och tittar på tv en timme där de inte förstår ett ord av vad som sägs, det är kärlek!

I lördags fixade vi en del hemma. Jag såg på gymnastik på tv. Saknar träning så mycket men det är på gång. På kvällen åkte Nils med farmor och farfar till stugan. Som han längtat efter det. Och jag och V fick en ensamkväll, eller ja Majken var så klart med oss. Vi åt pizza och åkte och köpte en cykel till Nils. Det är så mysigt att åka bil med V. Sitta där och prata om allt och inget.

På kvällen försökte vi se superhjälte-film men blev en klassisk historisk-film ändå. På söndagen slappade vi och V byggde lite på altanen. Sen for vi till stugan över dagen och hängde där. Mysigt med miljöombyte även om det inte blir mer än så.

Ja gick igenom en kartong och hittade bilder, mina dagböcker från tonåren (orkade inte ens öppna dem för all ångest) och en docka min mamma gjort.

Jag tror att vi har känslan att pandemin snart är slut. Vaccinet och våren är här. Livet går mot ljusare tider. Snart kan vi leva som vanligt. Det har aldrig varit så nära som nu…

0

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.