Girlytalk

Vecka 17

Tiden rullar framåt och kommande vecka blir det maj. Kan ni förstå det?! Maj?! Varje gång vi kommer till juni tänker jag att halva året gått men egentligen känns det som att halva året gått typ i september när hösten kommer. Men ja, snart har halva året gått och förutom Majken har mycket lite hänt.

Den här tiden brukar det ju vara Frühlingsfest och valborg. Valborg är en högtid (är det en högtid?) som jag verkligen saknat sen jag lämnade Sverige. Har skrivit massor om det:

Jag har min efterkontroll och terapi kring Majkens förlossning och Nils har en telefontid angående hans allergier. Blir galen på att inget funkar. Och sorgsen så klart.

Vecka 17 2020

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.