vecka

Vecka 16

Min motivation och inspiration för bloggeriet börjar sina lite. Det finns lixom inte så mycket att skriva om längre. Det är ju vardag. Och just nu får både stora händelser och drömmar stå tillbaks för pandemin.

Vissa dagar är mer positiva än andra. Då kan jag se framemot det lilla men jag saknar det stora. Så mycket!

Den här veckan ska våren återvända till münchen, det har varit så kallt och tråkigt, vilket inte gjort underverk för mitt humör. Jag längtar så till riktig värme och sommar, är inte det så konstigt, människor som hoppas på en ”kall” sommar. Runt 20 grader. Är dock bara svenska vänner som sagt det. Själv hoppas jag på 30grader och att vi kan ta oss till havet!

På listan över tråkigheter och problem efter graviditet så har jag en liten inflammation i tandköttet. Perfekt, den kom igår och i torsdags sa jag till tandläkaren att jag ville skjuta på mitt besök lite (som skulle vart i april) pga pandemin. Fick iaf tips att prova med antiinflammatorisk munskölj och tablett hoppas det kan råda bot.

Vecka 16 2020

Vecka 16 2019

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.