vecka

Vecka 15

Jag viskar lite tyst till er att det värsta ammandet kanske är över nu. Igår ammade jag bara drygt fem timmar och det känns som om hon blir mätt fortare vid bröstet och mindre otröstlig utan det. Jag hoppas att vi har gjort den slitsammaste amnings-perioden nu.

Den här veckan ska vi iaf till BVC på en större koll, Majken blir ju två månader! Det känns så märkligt att det på något sätt var vinter när hon kom och nu är det vår. Jag har inte gjort någonting alls, eller jo ammat, och tiden har gått från en årstid till en annan.

Och annars då? Kliv kliv överlev. Försöka att hålla ett positivt och öppet fokus trots pandemin som härjar på och vaccin som lyser med sin frånvaro.

Vecka 15 2020

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.