tips

Saker jag läst:

Oftast är det ju saker jag lyssnat på som jag tipsar om men jag läser ju en hel del på nätet också. Här kommer lite tips:

Ett reportage om Omid som jobbar som tågvärd och bor i Kumla. Jag älskar tåg och har faktiskt en viss relation till Kumla, eller egentligen Hallsberg, och tyckte att det här reportaget var fint. Enkelt och vardagligt och Omid verkar så himla trevlig och klok.

En krönika om stängning av Nettelblad. Tänk att vi har levt i lockdown över ett år medan andra precis börjat. Eller kanske bara behöver en kortare tid för att omständigheterna är annorlunda. Vackert beskrivet om att leva i den pandemi vi alla befinner oss i.

Inflation i anpassningen det här kanske är mest intressant för de som jobbar i skolan, men jag tyckte att kontentan var spännande: istället för att öva på en sak vi har svårt för så anpassar vi bort den. Här handlar det om läsförståelse (som exempel) men det gäller ju det mesta i livet. Vi curlar oss själva och barnen så att vi faktiskt inte får chans att öva på det vi behöver öva på.

Sophias inlägg om att lösa problem innan problemet ens existerar, ett typiskt kvinnligt beteende?

Peppande text om amning dock från ett företag som livnär sig på olika produkter när det kommer till amning men jag gillade den. Gav mig kraft och hopp.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.