vecka

Vecka 14

Tänk att jag grät när jag trodde att pandemin skulle vara i hela fem månader? Nu sitter jag här över 12 månader senare och lever. Jag har börjat gå i terapi igen. Jag har bara varit två gånger men det är på förslag från vården. Jag har inte förlossningsdepression men jag mår inte helt bra. Det beror på pandemin. Att det som ger mig energi inte blir av. Att träffas och prata och ses och kramas var så viktigt för mig är ändå någon form av nyhet. Jag vet att jag är extrovert men att det skulle bli så deppigt och håligt i själen trodde jag inte.

Så… jag försöker prioritera det sociala. Prata i telefon. Ses där möjligheten finns. Ja det är ju vad som kan göras nu. Och så går jag också i terapi och pratat. Just ja… jag skulle ju skriva om mina veckoplaner nu inte min terapi. Här kommer veckans planer:

  • Som diabetiker får man alltid (?) stora barn. Jag har fått två små. Så det har tagits tester på mig och nu ska jag testas igen.
  • Boka efterkontroll ska jag ta tag i.
  • Börja på en ny bok. Njuta av varje bokstav.
  • Skicka vykort och en present till några kompisar.
  • Gratta min mamma som fyller jämt!
  • Träna 3 pass, lugnt och hitta tillbaka till mina muskler är målet.
  • Fika mycket mindre, min konsumtion och småätande just nu är inte hållbar.
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.