vardag

Fredagsmys

Jag älskar fredagar. Jag tror inte jag är ensam om det men att få ha vanliga Svensson-fredagar är så himla mysigt. Tänk att det är något jag kan njuta av, det är varken glamouröst eller lyxigt de flesta fredagarna men det är frid. Ett avslut och en början.

Bäst i test är en favorit för Nils, själv föredrar jag på spåret. Självklart med lite godis till. Vi sitter i olika konstellationer alla fyra. V brukade alltid alltid alltid jobba på fredagar så kom pandemin och nu är han hemma.

För Nils är det heligt. Han ska ha något gott och han ska vara uppe lite extra sent. Hela veckan längtar han.

Jag saknar att äta extragod mat. Det vill jag införa igen. Sitta ned med ett glas rödvin. Eller en drink. Det får bli vårens projekt!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.