Funderingar,  vardag

Glimtar från verkligheten

I helgen var vi en sväng hos mina svärföräldrar. De tog äntligen fram legot som Nils har suktat efter ett år. Eller han fick en av tre (?) flyttkartonger med sig ner från vinden. jag älskar gammalt Lego. Det är lättare att bygga med fantasi med den typen av större bitar. Vi byggde och byggde och sedan tog jag en tupplur där på golvet, omgiven av allt Lego.

På Instagram fick jag en förfrågan från en av mina bästa vänner om att följa mig. Gick in och kollade profilen och såg att hon gjort ett nytt konto. Mer privat tänkte jag och skickade en förfrågan om att flyga. Nästan direkt fick jag ett DM på insta om att hon ville ha mitt nummer. Märkligt tänkte jag för vi ringdes senast dagen innan. Magkänslan skrek att något var fel här. Visst var det en klassisk bluff. Så märkligt! Min kompis har verkligen ingen stort konto och verkligen inte jag heller.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.