vecka

Vecka 10

Förra året var vi runt på enbart kul saker i Stockholm. Corona fanns som mörka moln vid horisonten. Aldrig hade jag kunnat annat hur de där molnen skulle påverka oss.

Min amning funkar. Det är mycket jobb bakom. Nils kunde jag inte amma alls i princip och Majken är nöjd på bara bröstet sedan 1.5 vecka. Amning är det bästa för barnet. Men är det vad som är bäst för alla? Det är inte superkul att sitta med en bäbis vid bröstet mellan 17-22. Jag blir frustrerad. Samtidigt så mår hon bra. Har inte ont i magen eller är förstoppad. Men jag tar det dag för dag.

Egentligen spelar det inte så stor roll vad jag tycker. På tisdag är det vägning för Majken och då måste hon ha gått upp mer än 80gran som hon hade gått upp förra veckan. Har hon inte det känns slaget om amningen förlorat för det är så jobbigt att hålla på med både flaska och amning… så på tisdag gäller det!

Dricka kaffe, njuta av sol och börja på en ny bok står på önskelistan. Och att Majken klarar viktkontrollen så klart!

+1

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.