vardag

Absolut ingenting

Jag satte mig i fåtöljen klockan 7 i morse, nu är klockan 14 och jag sitter kvar. Jag har lite ont i huvudet men mest har jag bara ingen lust. Fixade en massa fix igår. Verkar som om myndighet 2 godkänt vår ansökan nu, utan att något är gjort egentligen. Jag fixade med mitt svenska mobilabonnemang. Jag har bloggat massa inlägg som kommer upp. Pluggade och skrev till min lärare. Storhandlade och fixade med mat. Ja men så idag då; absolut ingenting.

Halvsov framför en dålig serie. Drack en cola. Åt en potnudle till lunch. Spelade tv-spel med V. Satte på en film. Drack kaffe och åt choklad. Och nu ser jag på presskonferens från Sverige angående Corona.

Även om jag är lite låg och utan lust idag är jag inte direkt ledsen eller deppig. Har gett mig tillåtelse kanske att vara så här. Men känner hur det kliar lite i hjärnan av att inte tänka.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.