Girlytalk

En sån dag!

Två dagar i veckan måste jag vara på jobbet ca 8, så idag lämnade jag Nils. I vintras fick jag bända loss armarna från min hals men idag skuttade han in själv med en kompis. Grät självklart lite.

Gick till jobbet. Köpte en macka på ett bageri och fick en hostattack. En man störtade ut. Fnissade lite men tycker samtidigt det är en sjuk värld vi lever i. Hade iaf världens söndags lektion och sen åkte jag hem. Åt lite och somnade på soffan. Åt mer lunch och satte mig i bilen till jobbet med ganska god marginal. Då ringde förskolan. Nils hade kräkts. Härliga tider! (Han verkar dock vara förstoppad och inte sjuk).

Hämta Nils, dumpa honom hemma hos V och sedan på jobbet lite sent för en lektion om antikens författare. Jag jobbar med vuxna nu som antingen har en funktionsnedsättning, ett annat modersmål eller är lite på glid. Älskar det! Så dynamiskt klassrum med massa åsikter och kunskap om saker.

Sedan veckohandla, sen hem. Somnade i soffan igen. Hade lite huvudvärk. Sen middag och nu ska jag snart ut på promenad med en vän.

Har köpt en overall till bebisen. Den är begagnad i ull och något vi inte hade innan. Liten kanske ni tycker? Enormt stor tycker jag. Nils var 10 cm mindre än den här storleken när han föddes..: men det finns inte mindre overaller än det här så. Man får väl vika den. Det känns iaf lite mer verkligt när något är inköpt. Generellt kommer vi inte behöva köpa speciellt mycket så njuter lite av att köpa det som behövs.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.