vecka

Vecka 32

Jag ska till jobbet och lämna in mina nycklar. Röjde ju ur det sista på skrivbordet den här veckan man ingen som kunde ta emot mina nycklar var där så det ska jag göra.

Sedan är det vila. Jag mår så mycket bättre när jag vilar. Tar det lugnt. Det kan verkligen stilla illamåendet. Förra veckan löste jag två böcker och det skulle vara skönt om jag kunde fokusera på läsning istället för att pilla med telefonen.

Det händer inte mycket. Tiden går både snabbt och långsamt. Juli är redan slut och augusti är här. Jag lider nog mycket av corona och restriktionerna. Att inte kunna hälsa på eller få besök som tidigare känns tungt. Jag längtar hit och dit. Bort, hem, till jul, till våren, till jag får gå och lägga mig.

Jag skulle behöva fixa lite praktiska saker. Typ abonnemang på min telefon och kolla några av våra avtal. Men det är ju såååå tråkigt! Får nog bli lite senare…

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.