Barn & gravid

Avundsjuk

Jag är ingen bra gravid. Har jag berättat att jag förut såg mig själv som en positiv person? Det var en sån process och med känsla av misslyckande som jag insåg att jag inte är positiv. Alltså jag försöker ofta lösa problem som uppstår och tänker ”det löser sig”. Men väldigt ofta tänker jag också att det här kommer gå åt helvete.

Nu tänker jag inte att graviditeten kommer gå åt helvete. Men satan vad jag hatar det. Mår illa nästan hela tiden. Är så sinnessjukt trött. Mitt blodsocker är överallt. Jag är inte hungrig eller sugen på något eftersom att jag mår illa. Är allmänt sur och jävligt less. Men jag är faktiskt bra på att stå ut. en dag i taget. Ingen panik känsla. Sover så ofta jag kan. Försöker hitta på saker de dagar som känns bättre.

Utflykt med nytt favoritfika (för nils).

Jag är så avundsjuk på de som mår bra. Eller de som hanterar graviditeten bättre. Är ännu mer avundsjuk på de som inte har så lång tid kvar. Jo sa jag att jag sover dåligt också?

Har migrän idag. Det har jag inte haft sedan jag slutade jobba. Kanske säger något om huruvida jobbet var bra för mig eller inte?

Och så har jag frossa. Ni vet sådan som man har när man har 40graders feber och den stiger ännu mer. Varje kväll och lite då och då under dagen.

0

6 kommentarer

 • Ika

  Usch, känner med dig… Är illamåendet samma som förra gången du var i den här veckan? Jag förstår hur du känner, jag är sååååå lycklig över att vara nära mållinjen. Tiden kommer gå fort, även om det inte känns så nu! KRAM💗

 • Ulrika

  Vilken vecka är du i nu? Tänker att det kan ju fluktuera lite under graviditeten. men fy vad drygt det kan vara att vara gravid alltså. har förträngt mkt men får nu flashbacks till typ halsbränna och att vara otymplig. tur att det är roligare att ha barn

  • alex

   Jag är i vecka 12. Men jag hade en väldigt dålig graviditet förra gången. Så jag bär på de minnena. Vi håller
   Tummarna för bättring den här graviditeten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.