vecka

Vecka 31

Den här veckan ska jag till jobbet och ta med mina grejer hem. De är packade men orkade inte ta med dem. Och lämna in datorn och nycklar och sånt.

Och så ska jag till frauenartz (typ mödravården). Det är sent i graviditeten för ett första besök. Men det kändes onödigt att ringa när folk kanske hade semester och sen har jag varit på koller hos min diabetesläkare för jag har problem med insulin-doseringen.

Det är skönt att få komma till frauenarzt igen men det är också lite ångestfyllt. Jag vet att jag ska vägas och det är något jag tänker för mycket på redan. Jag har gått ner några kilo redan och det ger mig väldigt blandade känslor. Men framförallt ska det bli kul att få komma dit och bli gravid ”på riktigt” på något sätt.

I övrigt blir det en lugn vecka. Jag vill orka leka och orka med lite utflykter med familjen men lider av illamåendet och frossa. Det är som att ha feber konstant. Men inget hjälper. Jag unnar mig själv stunder med Nils. Pyssel, böcker, köra bilar och se på film i soffan.

1+

2 kommentarer

 • Winta

  Skönt att få hämta dina saker och få ett avslut!
  Berätta gärna vad din Frauenärztin sa när du kom in första gången i 4:e månaden.
  Är illamåendet bättre än sist?
  Kram!

  • alex

   Ja det är fortfarande där men mer normalt. Några dagar har jag tagit medicin och då har jag mått nästan som vanligt.

   Haha jag brukar skylla på att ”vi gör så i Sverige” när jag gör något utanför normen så här 😂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.