Barn & gravid

25% klart!

Det här är världens deppigaste gravidblogg. Jag minns illamåendet men hade helt glömt bort mitt hat för att låna ut min kropp till en parasit. Jag räknar ner dagarna. Det går snabbast i procent. Och 25% det är ju ändå en betydande del. Om något är på 25% rea tex då tänker jag ”vilket fynd!”

Med Nils eskalerade illamåendet i vecka 10-11. Där jag är nu. Och illamåendet blir värre. Kräkningarna blir fler. När illamåendet blir värre är det såååå skönt att kräkas. Det är som att hela kroppen blir lättare. Innan är kroppen så tung. Jag orkar knappt stå upp och orkar inte tänka. Vill bara sova. När jag har tömt magsäcken orkar jag röra mig.

Jag försöker ta en dag i taget. Det är lättare med andra barnet. Med Nils tittade jag i gravidappen typ flera gånger per dag. Ville att dagarna skulle gå framåt så jag slapp vara gravid. Ja.. det är så mitt fokus är den här gången också. Att det ska bli ett barn är sekundärt till att jag ska få må bra igen.

Jag försöker ta det dag för dag. Igår var en hemsk dag med illamåendet men imorgon kan bli bättre. Utan att ge mig själv för mycket hopp. För varje dag jag har klarat av så är det en framgång. Ett steg mot att bli frisk igen.

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.