vecka

Vecka 28

Livet rullar på. Vi gör inget speciellt. Nu har V också semester så nu gör vi inget speciellt tillsammans. Det hade varit så roligt att få skriva om allt det som brukar ske på sommaren. Fester, fika, utflykter, resor och lite besök. Men icke! Så dagarna bara går.

Jag är ganska säker på att den där myndighetsgrejen är löst nu men jag kommer fortsätta oroa mig. Tidigare i livet fick jag mycket hot och hat via brev så fort jag får post med lixom ”inte det vanliga innehållet” alltså typ från svenska myndigheter så blir jag extremt nojig över posten. Den är väldigt ångestförknippad för mig. Även om jag så klart inte blev hotad av svenska myndigheter. förhoppningsvis lägger det sig i veckan.

Annars mår jag överraskande bra. Känns lite som att jag har influensan. Jag har en del frossa men mår mindre illa än förväntat. Har bara kräkts en handfull gånger men det hör säkert ihop med att jag tar det väldigt lugnt.

Ja det var en veckosummering.

4 kommentarer

 • Happy

  Så skönt att höra att du mår okej, en handfull gånger låter rätt jobbigt – men du har helt andra perspektiv och erfarenheter så för dig kanske det är okej. Jag tycker dock det är förjävligt att det är ytterligare en kvinnoåkomma man inte har någon lösning på ❤️❤️❤️

  • alex

   Ja det håller jag verkligen med om. Graviditet är ett mysterium med många åkommor som ingen vet hur de ska behandla.

 • Winta

  Känns som att du har levt fem liv!
  Hoppas du kryar på dig snart, har varit massa förkylningar och influensa liknande symptomet här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.