Funderingar

Sommarmål 2020:

Då är det dags var mål för min 8 veckor långa semester. Saker som gör att jag mår bra:

Röra mig långsamt:

Inte stressa. Ta en promenad. Lågintensivträning. Välja bort bilen så mycket som möjligt. Låta saker ta sin tid.

Lägga undan mobilen:

Ibland känns det som om jag har mobilen för att mina händer gillar att pilla på saker. Nu vill jag skriva, teckna, sticka och läsa istället. Saker som ger mig så mycket mer än mobilen men ändå är den svår att släppa ibland.

Acceptera läget:

Mycket kommer bli på andra sätt i sommar. Sverige rekommenderar inte resor hit och tvärtom. En sådan sorg. Jag måste sluta tänka på hur det brukar vara eller hur det hade kunnat vara och njuta av allt det fina här och nu. Där vi är lixom.

Sen vill jag också:

Vara ute – bada – fika på trappan – umgås – leka – ha vattenkrig – se roliga filmer/serier – träffa nya vänner (Winta kanske?) – lyssna på musik – åka på roadtrip – vara på landet

Här är förra årets sommarmål.

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.