Barn & gravid,  Funderingar

Känslan just nu

Jag vill bara vara ifred. Krypa ihop i ett hörn. Kanske med en bok. En lättsam serie och en stor vattenflaska.

Det är så mycket som är oklart. Främst på jobbet. Så mycket som inte har bearbetats. Så mycket jag borde göra. Så många som tycker saker om mig.

Mycket beröm får jag nu. Så trevligt. Vill ha semester. Läsa i solen. Vill att mina föräldrar ska visa intresse för att ses. Säger att det är för Nils skull men visst är det väl kul att ha föräldrar även som vuxen.

Vill se midnattssol, bada på natten i havet, dansa, äta glass i skuggan och se turkost vatten.

Jag längtar till världen slutar snurra så mycket och fort. Jo min mens är sen. Några dagar. Skulle vara så osannolikt att jag var gravid nu, men inte omöjligt att jag inte ens testar mig. När stressen släpper kommer den säkert.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.