vecka

Vecka 23

förra veckan var tung. Eller slutet av den. Saker är konstiga på jobbet. Det sprider så mycket drama bland personalen och jag känner mig så förvirrad. Jag vet inte om detta är en kulturellgrej jag saknar som invandrare. Men jag blir lixom bara ångestfylld av det sociala spelet på min jobb och då är det bara en bråkdel av folk som är på jobbet.
den här veckan ska jag undvika att vara på jobbet så mycket som möjligt. Lämna in mina rapporter på tisdag och sedan bara vara. Andas djupt.
på tisdag har jag en fortbildningscirkel med några kollegor. Kollegor jag tycker om.

jo men jag borde höra från de jobb jag sökte eller anmälde intresse för eller hur man ska säga. Jag vet inte vad jag vill med mitt liv just nu. Känner mig allmänt förvirrad och ensam. Men det tar vi i kommande inlägg i veckan.

i helgen ska vi på dop och på söndag är det litet kalas för Nils med farmor och farfar. Tänk att han snart blir fyra. Men mer om det när det är dags. Jag ska nog baka en del för det också. Kanelbullar, tårtbotten och sånt.
och så allt det vanliga… träna, tvätta, leka och umgås. Ja alltså med min familj.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.