vardag

En present till mig från mig

Som jag tjatat om ett tag så lider jag av att inte kunna planera. Gu va jag älskar att planera och analog kalender ska det vara. Jag har en på mobilen också som används vid nödfall men på jobbet då ska det vara papperskalender. Nu vet jag inte riktigt var jag jobbar till hösten men jag ska plugga och leva och ja… må bra och det gör jag om jag planerar.

Köpte för första gången i livet en almanacka som jag har designat själv. Och jag är så sjukt nöjd!

Bilden blev betydligt mörkare än vad jag trodde men så här ser en vecka ut. Prickade sidor istället för linjerade och små listor längst med. Älskar listor!

Längst bak har jag fler listor och veckoplaner för mat. My good! Livet kommer bli så lätt och strukturerat…

Jag tycker att kvalitén är över förväntan. Tjocka sidor och sidorna med bilder känns i superfint skick! Det känns nästan tråkigt att jag måste vänta ett år innan jag får göra en ny. har jag nämnt att jag älskar planering?

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.