vecka

Vecka 22

Kan ni fatta att det är sista veckan i maj? Den här våren har varit en evighet men samtidigt försvann den i en blinkning. Så konstig känsla.

Den här veckan har jag två stora måsten som hänger över mig. Den ena är inlämning av mina rapporter för jobbet och den andra är att uppdatera cv och ”söka” några jobb. Jag skriver söka för att de är inom organisationen så jag har förtur på dem. Jag kan lixom bli förflyttad dit nu när min nuvarande tjänst är borta.

Jag vet faktiskt inte vad jag vill med jobbet. Om jag vill ha eller inte eller på vilken plats eller ja ni förstår men så klart ska jag söka och träffa cheferna där. Och det är det. Semestern närmar sig med stormsteg och inget är planerat och allt blir uppskjutet.

Lägger ingen bild jag kallar ”junilängtan”
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.