vardag

Söndagsintervjun med Isabella Löwengrip

Jag fick mig en stund med podd, jelly beans och söndagsintervjun med Isabella Löwengrip. Det var himla härligt med 50 minuter ostördhet. Så njutbart.

Jag är fascinerad av henne och har läst hennes blogg till och från i, det måste vara, över tio år. Kanske har jag alltid haft en känsla av att saker inte står rätt till. Eller att hon är en karaktär. Vilket ju bekräftas mer och mer de senaste åren.

Det är så mycket man redan hört. Så mycket som redan har sagts men i slutet typ sista 10 minutrarna blir det ändå lite intressant och känsligt. Mycket bra gjort av personen som intervjuar, som styr samtalet och som använder sin tystnad så sjukteffektivt!

Det är dock fortfarande en del saker jag har svårt att förstå eller tro på. Men jag vet inte om det är något som jag behöver ta upp. Hon är inte trovärdig för mig i allt det hon säger eller rättare sagt för mycket är otrovärdigt.

0

2 kommentarer

  • Ulrika

    Ser så mycket fram emot att lyssna på¨denna – delar dinf ascination och känsla inför “fenomenet” Isabella Löwengrip (vem hon egentligen är vet jag ju inte, och kan inte uttala mig om). ska bara hitta de där 50 minuternas ostördhet…

    • alex

      Haha ja de minutrarna är inte lätta att hitta. Hur är läget på Åland? Träffade en galen människa precis när Corona kom till Sverige som sa att Åland var the place to be 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.