Girlytalk

Vecka 19

Ja men alltså vad ska man skriva egentligen?

Jag ska söka ett jobb. Det finns en befattning som jag skulle kunna tänka mig så då måste jag skriva ett nytt ”personligt brev”. Och så skicka in det. Men det är väl lixom det. Vad mer ska vi göra?

Laga mat, baka, se ofantligt mycket på tv, läsa, städa och stöka ner. Ja alltså livet i karantän och i ett samhälle som är i karantän är inte roligare än så.

Här i Tyskland är folksamlingar förbjudna till 31/8 och oktoberfesten i redan i ställd. Så helt ärligt så känns läget ganska uppgivet. Inte för att vi ska på någon resa men jag hade hoppats på att kunna åka till Sverige. Eller träffa folk. Eller ja bara ha möjlighet att vara ute och planera livet.

En sockerkaka jag och Nils bakade i veckan.
0

2 kommentarer

  • Happy

    Till slutet av augusti!!? Shit. Jag förstår att det måste kännas tufft? Får ni inte ens resa inom/utomlands under den perioden heller?

    • alex

      Det vet vi inte än. Nu har typ några gymnasium öppnat. Mataffärer. Men caféer och restauranger är stängda. Det lättar lite men många restriktioner kommer nog ligga över sommaren. Så jag känner mig skeptisk till att vi får lämna Bayern men vet heller inte hur de ska kontrollera det riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.